Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vanaf vandaag verkrijgbaar

vrijdag 30 juni 2017 - 13:25

Fans van Crash kunnen eindelijk weer eens helemaal losgaan, want de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PS4- en PS4 Pro-bezitters. Activision Publishing, Inc. brengt Crash Bandicoot terug naar de woonkamers van fans. Het wereldberoemde game-personage ziet er mooier uit dan ooit dankzij de volledig geremasterde HD-graphics. Fans kunnen spelen als Crash of zijn zusje Coco in de drie games waar het allemaal mee begon: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back en Crash Bandicoot 3: Warped. Daarnaast wordt vandaag de Crash Bandicoot Comeback Speech Green Screen video gelanceerd, die fans de kans geeft hun eigen video's te maken het beroemde Crash Bandicoot-personage in de hoofdrol. Ook komt vandaag de 'Music from Crash Bandicoot N. Sane Trilogy' beschikbaar.

"Vele mensen over de hele wereld (waaronder ikzelf) rekenen de oude Crash Bandicoot-games tot hun meest gekoesterde spelervaringen. Dus was het voor ons allemaal bij Activision een eer en genoegen om Crash naar 2017 te brengen, fraaier en beter spelend dan ooit," zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision. "Ons team bij Vicarious Visions heeft geweldig werk geleverd om spelers de Crash te geven die ze zich herinneren, maar dan met alle voordelen van de huidige tijd."

Vanaf vandaag kunnen fans ook de Crash Bandicoot Comeback Speech Green Screen video downloaden. Deze video toont de comeback speech van Crash, maar fans kunnen de beelden ook editen om hun eigen video's met het beroemde personage te maken. Sommige van de beste #CustomCrash-content wordt vereeuwigd op www.crashbandicoot.com.

"We vinden het geweldig dat de dag eindelijk is gekomen waarop Crash-fans enkele van hun favoriete game-herinneringen opnieuw kunnen beleven in de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy", zegt Jennifer Oneal, studiohoofd van Vicarious Visions. "We hebben met deze AAA-remaster ingezet op een fantastische ervaring voor alle gamers, zowel de nieuwkomers als de hardcore fans."
Vanaf vandaag is ook 'Music from Crash Bandicoot N. Sane Trilogy' verkrijgbaar. Deze gloednieuwe muziek, gecomponeerd door Vicarious Visions, is geïnspireerd door de originele soundtrack van Mark Mothersbaugh en Josh Mancell. Music from Crash Bandicoot N. Sane Trilogy bestaat uit 47 tracks die fans gratis kunnen streamen, in eerste instantie via Spotify.

Fans kunnen geliefde videogame-iconen uit de jaren '90 zien schitteren als nooit tevoren in deze volledig geremasterde game-verzameling met meer dan 100 levels. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy benut de kracht van de PlayStation 4 voor gloednieuwe belichting, animaties, textures, modellen en opnieuw gemaakte filmpjes – dit alles in wonderschoon "N. Hanced Fur-K" en PS4 Pro HD.

In de nieuwe online-klassementen kunnen fans voor het eerst zien hoe hun prestaties zich verhouden tegenover die van hun vrienden en spelers van over de hele wereld. Dankzij de volledige ondersteuning van de analoge sticks en verenigde systemen voor saven en checkpoints worden de klassieke avonturen toegankelijker dan ooit voor nieuwe spelers. De verbeterde bonuslevels en time trials in alle drie games zorgen ervoor dat ook Bandicoot-veteranen meer dan ooit genieten van dit epische drieluik!

Een andere vernieuwing van de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, is dat spelers nu met een druk van de knop kunnen wisselen tussen Crash en Coco. Coco is een volledig speelbaar (en tikje brutaal) personage in alle drie games. Beide personages hebben hun eigen stijl en speciale aanvallen.

Activision en Vicarious Visions tonen op verschillende manieren eer aan de originele Crash-avonturen, inclusief een volledig geremasterde soundtrack met de volle klanken van didgeridoo's, xylofoons en swingende baslijnen. Ook zijn er nieuwe dialogen, ingesproken door bekende stemacteurs die ook in de originele Crash Bandicoot-games waren te horen, inclusief Jess Harnell, Lex Lang en Debi Derryberry.