$hirak brengt eerste solo single uit

vrijdag 02 februari 2018 - 15:44
Hit producer Jack $hirak (Julien Willemsen) was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor vele grote hits als Drank & Drugs (Lil Kleine)Jungle (Broederliefde)Krantenwijk (Lil Kleine & Boef) en Blijf Bij Mij (Ronnie Flex & Maan). Met zijn producties voor het project New Wave sleepte hij diverse awards in de wacht zoals de Popprijs, twee Edisons en een 3FM Award.

Vandaag lanceert hij een nieuwe track  Beng (feat. SBMG) onder zijn eigen artiestennaam $hirakBeng is een aanstekelijke club track geworden met invloeden van Braziliaanse baile funk. Voor dit nummer zocht $hirak de samenwerking op met niemand minder dan SBMG, o.a. bekend van de hits 4x Duurder en Pull Up Game Strong.

De gerenommeerde Belgische regisseur Frank Telli (Lil Kleine, Yellow Claw) is ingeschakeld om de bijbehorende videoclip te maken. Deze check je nu op YouTube:
  De komende tijd zullen er meer eigen nieuwe tracks volgen waarvoor $hirak bijzondere samenwerkingen is aangegaan.   Wie is $hirak? $hirak is een 24-jarig multi-talent uit Capelle a/d IJssel van half-Franse komaf die zijn eerste muzikale ervaringen op jonge leeftijd op deed. Hij heeft een klassieke achtergrond en volgde vanaf zijn zesde jaar pianolessen. Hij ontwikkelde zijn muzikaliteit verder gedurende de daarop volgende jaren. Hij diversifieert zich van andere producers in Nederland door de uitdaging op te zoeken in zijn producties en voor te lopen op trends. Zijn missie is dan ook om club tracks te maken die je nu nog niet hoort.